Sörmensz academy

Általános szerződési feltételek

1. Az üzemeltető adatai

Üzemeltető neve: Sörmensz Academy Kapcsolattartó neve: Galgovszki L. András E-mail: info&sormensz.hu Adószám: 60950671127 Székhely: 8000 Székesfehérvár Lövölde utca 16 2/9 Tárhelyszolgáltató: Center Webhost Kft.

2. Adatvédelem

Az adatkezeléssel kapcsolatos további információkat Adatkezelési Nyilatkozat néven, a https://sormensz.hu/ oldalon érhetik el.

3. A szerződésben vásárlóként résztvevő személyek köre

A www.sormensz.hu  honlapot kizárólag 18. életévüket betöltött személyek használhatják, melybe a termékek és szolgáltatások megrendelése is benne foglaltatik. A honlap csak akkor tekinthető meg, ha a felhasználó nyilatkozik róla, hogy betöltötte 18. életévét. Rendelések kézbesítése esetén a futár csak akkor adhat át rendelt csomagot, amennyiben az átvevő hitelt érdemlően igazolni tudja, hogy betöltötte 18. életévét. 

4. Megvásárolható termékek köre

A megjelenített termékek kizárólag online rendelhetőek meg. Online kurzusainkat jelenleg a www.webuni.hu weboldalon lehet megvásárolni. A www.sormensz.hu weboldalon megjelenített képek illusztrációként szerepelnek, ennélfogva a valóságtól némileg eltérés lehetséges. Az előadások megváltoztatásának jogát mindenkor fenntartjuk.

5. A termék kiválasztása és a rendelés elküldése

A vásárlónak lehetősége van betekintést nyerni az online kurzusba és az ahhoz használt termékekbe (például munkafüzet). A vásárló a vásárlási szándékát jelezheti az info@sormensz.hu email címen, azonban az online vásárlási lehetőség jelenleg a www.webuni.hu oldalon el. A beérkezett megrendelések feldolgozását minden hétköznap 9.00 és 20.00 óra között végezzük.

6. Árak

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, melyek megegyeznek a www.webuni.hu-n található árlistánkal. Az árak forintban értendők, tartalmazzák a 27%-os általános forgalmi adót. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. Amennyiben a www.sormensz.hu oldalon hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra.

7. Fizetési feltételek

Jelenleg nincs lehetőség a www.sormensz.hu weboldalon teljesíteni a fizetési feltételeket, minden esetben a www.webuni.hu weboldalt szükséges használni. Kérem vegye el a kapcsolatot a webuni ügyfélszolgálatával.

8. Szerződéskötés feltételeire vonatkozó tájékoztatás

A szerződéskötés nyelve magyar, a megkötött szerződés írásban megkötöttnek nem minősül. A megkötött szerződést nem iktatják, utólag nem lesz hozzáférhető, és nem utal semmilyen magatartási kódexre. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk!

9. Elállási jog

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó Kormányrendelet szövegét elérhető ezen a linken. További információt az elállási jog gyakorlásáról a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság oldalán találhat. Amennyiben élni szeretne elállási jogával, kérem az info@sormensz.hu címen jelezze ezen szándékát!

10. Megrendelés módosítása, törlése

A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé. Amennyiben a vásárlóhoz ez az e-mail 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek. Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a vásárló e-mailben értesítést kap a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről, ezután már csak a “Kapcsolat” menüpont alatt található elérhetőségeken keresztül van lehetőség rendelésének visszavonására. Amennyiben a www.webuni.hu weboldalon történik a megrendelés, kérem forduljon a webuni ügyfélszolgálatához.