Sörmensz academy

Offline tanfolyam

SZEMÉLYES, SÖRKÓSTOLÁSSAL EGYBEKÖTÖTT SÖRMENSZ TANFOLYAM

Az aktuális sörtanfolyamunkat megtalálod a facebook oldalunkon

Egy sörkedvelő, vagy kíváncsiskodó számára izgalmas utazást nyújtunk a sörök világába. Ismerkedj meg a standard- és a legújabb sörstílusokkal, kóstolj bele izgalmas sörökbe, bővítsd ismereteidet a sör szinte kimeríthetetlen kultúrájával és történelmével, ezúttal személyesen, velünk egy asztalnál ülve. Köszönjük érdeklődésedet a fehérvári tanfolyamaink iránt.

Részvételi díj: 11.900 Ft

A részvételi díjat előre, banki átutalással és Paypal-lel is fizetheted

 1. Átutalás: Kedvezményezett neve: Galgovszki Lajos András Bank neve: OTP Bank Számlaszám: 11773456-00031400-00000000 Közlemény: Neved – így könnyedén be tudunk azonosítani
 2. Paypal – andras.galgovszki@gmail.com

Mit kapsz cserébe?

Tanfolyam 3 órás laza, sörkóstolással egybekötött tanfolyam Sörök 7 különleges sörből álló tételsor Ajándékok Jegyzetek a sörtanfolyamhoz Személyre szabott elismerő oklevél E-book, pdf formátumban Ingyenes hozzáférés a több mint 6 órás, teljes söruniverzumot átölelő videó anyagunkhoz Számla Természetesen a nevedre kiállított számlát a tanfolyam napján elküldjük az email címedre.

SPECIÁLIS SÖRMENSZ AJÁNLATAINK:

 1. Típus specifikus sörbemutató: Te csak a belga söröket szereted? Odavagy az IPÁ-kért? Nem tekintesz semmi mást sörnek, csak a lagereket? Semmi gond! Vállaljuk, hogy csak az általad kiválasztott sörtípusra koncentrálunk az előadás során!

 2. Zártkörű sörözés Az ismerőseid körében szeretnél sörözni és tanulni, idegenek nélkül? Megoldjuk!

 3. Születésnap/ Legénybúcsú / Lánybúcsú a Sörmensszel! Rendeljétek meg a Sörmensz előadását magatokhoz, mi viszünk minden szükséges eszközt, Nektek csak szórakozni kell! Legyen szó születésnapi összejöveteltől kezdve, legény-, vagy lánybúcsúig, bármely családi rendezvényt szívesen vállalunk. A programot veletek egyeztetve úgy alakítjuk ki, hogy kötetlen és felhőtlen legyen a szórakozásotok.

 4. Céges party / rendezvény Csináljunk együtt egy jó csapatépítőt.

Megjegyzés: Bármely speciális ajánlatunk díjazása egyéni elbírálás alapján történik. Helyszínt igény esetén biztosítunk. A kitelepülések utazási költsége: Székesfehérvár - ingyenes Fejér megye – 80 Ft / km Egyéb helyszín: kérd egyéni ajánlatunkat

A díjszabási áraival kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk! Sörmensz Academy

GYAKORI KÉRDÉSEK A SÖRTANFOLYAMOKHOZ:

 1. Mikorra kell megérkezni? A meghirdetett kezdési időpont előtt 15 perccel érdemes megjelenni a sörtanfolyam helyszínén. Ha késel, kérlek, hívj minket telefonon.
 2. Miért regisztrációhoz kötött a tanfolyam? Ahogy Te, úgy mi sem szeretnénk, hogy megromoljanak a sörök, így mindig friss készletet szerzünk be, hogy a lehető legjobb élményben részesülhess. 20 főt kényelmesen ki tudunk szolgálni és tapasztalatink szerint e létszám mellett megoldható a színvonalas előadás is. Ezen felül így tudjuk követni, hogy ki szeretne részt venni a tanfolyamon és tudunk készülni a készlettel.
 3. Miért nincs helyszíni fizetési lehetőség? Lásd a második pontot.
 4. Miért körülményes a fizetés? Jelenleg nem állunk szerződésben egy kiszolgálóval sem, reményeink szerint hamarosan ez változni fog. Elnézést a kellemetlenségért.
 5. Mi történik, ha nem tudok megjelenni a tanfolyamon és már fizettem? Több lehetőséged közül választhatsz: A számlát mindig a sörtanfolyam napján állítjuk ki. Ha a tanfolyam előtt 24 órával jelzed felénk, hogy mégsem tudsz részt venni, úgy visszautaljuk a pénzt. Apróbetűs rész nincs. A következő tanfolyamra jössz „ingyen”. Beválthatod sörre
 6. Honnan tudom, hogy elfogadták a regisztrációmat a tanfolyamra? Minden résztvevő kap egy visszaigazoló levelet a megadott email címére. Amennyiben még nem iratkoztál fel a hírlevelünkre, küldj egy email-t nekünk.
 7. Milyen hosszú a tanfolyam? Körülbelül 3, 3 és fél órában gondolkodunk, természetesen szünetekkel együtt, de rugalmasak vagyunk, igény szerint tudunk rövidíteni és persze bővíteni is az előadás hosszán.
 8. Mi történik, ha valakit még vinnék magammal? Mivel maximalizált a létszám hívj minket, hogy van-e rá lehetőség az adott tanfolyamon.
 9. Lehetséges, hogy nem kóstolok sört, csak meghallgatom az előadást? Igen, nyitottak vagyunk, azonban a tanfolyam díja nem változik.
 10. Milyen söröket fogok kóstolni? Követjük az aktualitásokat és próbáljuk a legjobb variációkat bemutatni. A legjobb gyártók legjobb lagereitől, a savanyú sörökön keresztül, a hordóérlelt tételekig mindenből válogatunk, hogy lefedhessük szinte a teljes sör palettát.
 11. Van-e lehetőség a tanfolyam végén söröket vásárolni? Igen, korlátozott számban.
 12. A 3 órás tanfolyam végeztével van-e lehetőség még maradni? A tanfolyam 3 órában van meghirdetve, de természetesen nincs kicsengetés, igény esetén tovább is maradhatunk.
 13. Hogyan jutok haza? Sofőrszolgálat-, vagy taxi rendelésben tudunk segíteni.
 14. Mi kell tudnom a helyszínről? A 972 Székesfehérvár első brewpubja, azaz főzde-kocsmája. Ezen a helyszínen működik sörfőzdéjük, valamint azzal egybeépítve sajátos pubjuk is, ahol nyitvatartási időben saját söreiken kívül több magyar sörfőzde termékét is forgalmazzák. Jelen pillanatban sajnos csak rendezvények idejére tartanak nyitva, de a közeljövőben tervezik az újraindulást.
 15. A 972 milyen szolgáltatásokat ad? Ingyenes parkoló, mosdó és terasz használat. Cigarettázni a kijelölt helyen lehetséges.
 16. Csak hétvégén van sörtanfolyam? Többnyire a pénteki is szombati napokra fókuszálunk, de nem zárkózunk el igény esetén hétköznapon megtartandó kurzustól sem.
 17. Milyen gyakran van sörtanfolyam? A járványügyi intézkedések miatt jelenleg erre nem tudunk korrekt választ adni. Törekszünk, az érdeklődések számát minél gyorsabban kielégíteni.
 18. Csak a 972-ben tartotok tanfolyamot? Nem, van lehetőség külső helyszínre való kitelepülésre is – lásd speciális ajánlatok.
 19. Mi történik, ha valami miatt nem tudjuk megtartani a tanfolyamot? Három lehetőséget közül választhattok: Közösen keresünk egy másik időpontot és megtartjuk akkor. A kóstolandó söröket és természetesen minden ajándékot megkaptok. Ha ragaszkodsz hozzá, természetesen visszautaljuk a tanfolyam díját.
 20. Miként kezelitek az adataimat?
 21. Minden információ, ÁFSZ és Adatvédelmi szabályzat megtalálható weboldalunkon

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE,

HOGY ELSŐKÉNT ÉRTESÜLHESS SZEMÉLYES TANFOLYAMAINK IDŐPONTJAIRÓL,
VALAMINT AKTUÁLIS NYEREMÉNYJÁTÉKAINKRÓL.