Sörmensz academy

Online tanfolyam

MAJDNEM 6 ÓRÁS INTENZÍV, KÖZÉRTHETŐ ÉS LAZA STÍLUSÚ
Online sörtanfolyam

Sörmensz bemutató videó

MIT KAPSZ A KÖZEL 6 ÓRÁS
EXKLUZÍV ELŐADÁSUNK MELLÉ?

  • Ajándék 60 oldalas Sörmensz jegyzetfüzet
  • Ajándék 30 oldalas Sörmensz E-book, amelyben összefoglaljuk az on-line tanfolyamon elhangzottakat, kiegészítve további információkkal és érdekességekkel
  • Ajándék 15 oldalas Sörpárbaj füzet, amely révén összemérheted tudásod sörkedvelő barátaiddal
  • 10 %-os kedvezménykupon a személyes-, sörkóstolással egybekötött tanfolyamainkból Lásd: Élő kurzusok
  • Esély az általunk összeállított, értékes 10db sörcsomag egyikére. Lásd: Nyereményjáték

A tanfolyam ára:

9 900Ft

Miről szól
a Sörmensz előadás sorozat?

Sör történelem
Felrajzoljuk a sört a világtérképre! Hol helyezkedik el, mire volt és van hatással, érdekes statisztikák és szokásrendszerek révén eligazítunk a sörös világ misztériumában.
sör hozzávalók
Megismertetünk a sör alapvető hozzávalóival és számos adalékával, ennek köszönhetően még magabiztosabbá válsz egy-egy sörrel kapcsolatos beszélgetés során.
sörkostolás
Megtanítunk a sör professzionális kóstolására, hiszen benned is él egy sörsomelier! Az íz, illat és sok más jellemző figyelembevételével másképpen fogsz tekinteni a sörre.
sörcsapolás
Lerántjuk a leplet a tökéletes sörcsapolás technikájáról. Hisszük, hogy Neked sem mindegy, hogy hogyan kerül a kedvenc söröd a poharadba.
sör gasztronómia
Mindezek mellett betekintést nyújtunk a sör szakmai világába, hogy Te is kedvet kapj a sörrel kapcsolatos önfejlesztésre, valamint az étel és ital párosításokról sem feledkezünk el.
Sör történelem
Bemutatjuk a sör izgalmas történelmét Kr. e. 15.000-től egészen napjainkig. Összefüggéseket boncolgatunk, hiteket valamint tévhiteket is tisztába teszünk.
sör stílusok
Végigvezetünk a sörstílusokon, hogy magabiztos tudást szerezhess és ne gyere zavarba olyan szavak és kifejezések hallatán, mint a „Bock”, „DDH IPA”, vagy akár az „Imperial Pastry Sour Ale”.
sörös poharak
Megismertetünk a 19 legnépszerűbb sörös pohárral, hogy Te is megtudd, melyik sört, milyen pohárból érdemes ízlelgetni és persze fogyasztani.
sör készítés
Megvizsgáljuk a nagy-, és a kisüzemi sörfőzés menetét, valamint betekintünk a házi sörfőzés fortélyaiba. Ki tudja, lehet Te leszel a következő gerilla sörfőző?
sör ajándékcsomag
Sörmensz Sörpárbaj! Videóinkban kérdéseket teszünk fel, amelyekre az előadásainkban találhatod meg a válaszokat. Mérkőzz meg ismerőseiddel.

Természetesen minden témánkat átszövik izgalmas és érdekes kiegészítések, amiket eddig talán nem ismertél, de szorosan hozzátartoznak a sör háttérsztorijának ismeretéhez és a menő beszélgetésekhez. Tudtad például, hogy léhűtőnek lenni nem is olyan rossz?

Előkészületben lévő videóink:

Magyar sörtörténelem - összefüggések, tévhitek, tények
Sörstílusok extra - még több típus, még részletesebb leírások, még több élmény
Íz és illat harmónia – a komló, mint kifogyhatatlan témaforrás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a videók debütálásáról.

Sörmensz Nyereményjáték

MI, A SÖRMENSZ ACADEMY-NÉL FIGYELÜNK ARRA,
HOGY A TANULÁS ÉS A SZÓRAKOZÁS MELLETT
LEHETŐSÉGED NYÍLJON NYERNI IS!