Sörmensz academy

Rólunk

„Benned is él egy sörguru!”

Ahogy Ti is, úgy mi is sokat sörözünk. Sörözünk főzdékben, a kocsmában, otthon, fesztiválon, külföldön, barátokkal, munkatársakkal és néha idegenekkel is. Az idők során annyi tudást gyűjtöttünk össze tankönyvekből, iskolában, sörfőző haveroktól, munka és szórakozás során, hogy elhatároztuk, összegyűjtjük, keretbe foglaljuk és megosztjuk Veletek is, HISZEN BENNETEK IS ÉL EGY SÖRGURU! Ahhoz, hogy ez ne csak pityókásan jöjjön elő, minden alapvetést megtanulhattok az on-line videóinkból, majd ezt követően a személyes találkozásaink alkalmával tovább bővíthetitek a sörtudást. Mert nincs annál menőbb, mint egy beszélgetés során tájékozottnak lenni, vagy a saját örömödre különleges söröket kóstolni. Arra hoztuk létre a Sörmensz Akadémiát, hogy mindezt annyi idő alatt elsajátítsd, amennyi idő egy esti sörözés a haverokkal.

A CSAPAT

galgo

Galgovszki András

alias

Galgo

A Sörmensz Academy ötletgazdája és alapítója. Rajong a sörökért, számos elvégzett sörtanfolyamnak és kutatásainak köszönhetően, több ezernyi anyag közül válogathat a csapat a videókhoz. Folyamatosan fejleszteni akar, az eredmények embere. A Sörmensz videóanyagok megalkotója, Cucuval remekül kiegészítik egymást a felvételek alatt. Igazi „búgócsiga”, de megfelelő érvekkel lassítható szárnyalási kényszere. Rendezvényeinken biztosan koccinthattok vele személyesen is.

gabor

Turán Gábor

alias

Cucu

Imádja a sört és mindent, ami mögötte van. Vendéglátói és bártenderi végzettséggel is rendelkezik, úgy tölti meg a poharat minden alkalommal, mintha az élete múlna rajta. Tudását nem a szakkönyvek adják, inkább a szomjúsága, amivel nem csak a különleges söröket, hanem a hozzá kapcsolódó ismereteket is önti magába (amióta az „eszét tudja”). A videók és szakmai anyagok az Ő keze nyomát is viselik, mindent átad Nektek amit a sörről tud. A személyes kurzusok során egy percig sem fogsz unatkozni mellette sörözés közben!

david

Troll Dávid

alias

Troll

Videóinkban ritkán látható jelenség. A háttérmunka specialistája, röviden a web-ész! A weboldal, a marketing és az ötletek koronázatlan guruja. Imádja a bort, de a sörrel is békét ápol, sőt egyre nagyobb békét! Hűvös természetének és körültekintő figyelmének köszönhetően remek alapembere a Sörmensz csapatnak. Imád előre gondolkozni és nagy terveket szőni. Azonban csak akkor szól, ha kell, de abban az esetben nagyot. Offline rendezvényeinken biztos, hogy összefuthattok vele is.